Завдяки «Батьківщині» на Миколаївщині придбають сучасну медичну апаратуру

На черговій сесії Южноукраїнської міської ради депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Горностай вніс пропозицію придбати апарати штучної вентиляції легенів для медзакладів міста.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації, кошти на медобладнання швейцарського виробництва в сумі 650 тисяч гривень виділить місцевий бюджет. Згоду на придбання апаратів дали всі депутати Южноукраїнської міськради.

юж_2

За словами заступника голови бюджетної комісії, депутата-«батьківщинівця» Сергія Горностая, завдяки сесійному рішенню Південноукраїнська санітарно-медична частина №2 поповниться апаратами штучної вентиляції легенів, а терапевтичне відділення лікарні «МІДАС» отримає електрокардіограф та пристрій на проведення бактеріологічного обстеження хворих на кишкові інфекції.

«Під час розгляду питання про виділення коштів була пропозиція відремонтувати старий апарат штучної вентиляції легенів. Утім більшість підтримала рішення купити новий апарат і не ризикувати життям людей. Безумовно, цей швейцарський апарат урятує не одне життя», – зазначив Сергій Горностай.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова