На Прикарпатті депутати від «Батьківщини» підтримали колегу на виборах до парламенту

Днями депутати Прикарпаття усіх рівнів від «Батьківщини» завітали на виборчий округ № 85, аби підтримати свою колегу, голову Калуського районного партосередку Ольгу Сікору, яка балотується до Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної партійної організації.

«Основною метою нашої роботи була агітація за кандидата від «Батьківщини» Ольгу Сікору, котра балотується в цьому окрузі, ознайомити людей з її передвиборною програмою. Окрім того, ми мали можливість донести до виборців позицію партії «Батьківщина» стосовно політичної ситуації в державі та підняття тарифів», – каже керівник фракції «Батьківщина» в Тисменицькій районній раді Руслан Фармус.

Роботу агітаторів організували за моделлю «від хати до хати». «Батьківщинівці», які працювали на окрузі, обійшли село за селом, спілкувалися з людьми, вислуховували їхні проблеми та намагалися систематизувати почуте для майбутньої роботи Ольги Сікори в парламенті.

«Основні проблеми, які почули наші агітатори від селян, – це підняття тарифів, зниження купівельної спроможності населення, відсутність перспектив у розвитку їхніх сіл, безробіття, вкрай незадовільний стан доріг», – розповідає заступник голови Івано-Франківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Володимир Цапай.

Партійці також інформували людей про те, що 9 липня виповнилося 17 років від часу заснування партії «Батьківщина». Тепер політсила є найбільш структурованою та розгалуженою в Україні, має тривалу політичну історію й вирізняється сталістю позиції із захисту українців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова