Запоріжці розпочали «народну боротьбу» за зниження тарифів

З ініціативи обласного осередку ВО «Батьківщина» днями у Запоріжжі пройшли збори мешканців міста, готових долучитися до активної боротьби за справедливі тарифи ЖКГ.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації.

На зустріч зібралися містяни, незадоволені млявою реакцією влади на вимоги переглянути завищені тарифи. Свої контакти вони залишали волонтерам, що протягом тижня в партійних наметах збирали підписи під зверненнями до центральних і місцевих органів влади з вимогою якнайшвидше вирішити цю наболілу проблему.

«Більше 10 тисяч підписів під зверненнями, які зібрали впродовж чотирьох днів, не спонукали депутатів і керівництво міста бодай винести питання тарифів на порядок денний сесії, а минуле засідання виявило абсолютне небажання міської влади дослухатися до думки громадськості», – заявив заступник голови фракції ВО «Батьківщина» в Запорізькій міськраді Володимир Максимов.

Він зазначив, що за таких умов залишається лише один вихід – виступити широким народним фронтом проти свавілля можновладців, і закликав активних громадян долучитися до суспільного руху.

Ініціативу «батьківщинівців» активно підтримали не лише містяни, але й громадські та волонтерські осередки. Зокрема до збору підписів за справедливі тарифи вже приєдналась ініціативна група «Альтернативна мерія».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова