Юні луганці відбули на відпочинок до Хмельницького

Завдяки зусиллям очільника «батьківщинівців» Луганщини Ірини Верігіної Старобільськ та Хмельницький не так давно стали містами-побратимами. Згідно з договором про дружбу та співпрацю Хмельниччина нині приймає дітей Старобільщини в таборі відпочинку «Берег Надії».

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

На оздоровлення до дитячого табору в Хмельницький відправили дітей диспансерної групи, дітей-сиріт та дітей-інвалідів, а також талановитих та обдарованих маленьких мешканців Старобільського району. Група складається з 24 дітей. Організувати прийом допомогли представники влади Хмельниччини, які є членами «Батьківщини».

«Ця поїдка відбулася в рамках заходів, які здійснює «Батьківщина» задля єднання мешканців різних регіонів. У травні минулого року ми проводили у Львові конференцію для молоді «Схід і Захід – разом». Тепер наших дітей до себе запросила Хмельниччина. Ми вдячні представникам громади та активістам «Батьківщини» міста Хмельницького за таку нагоду для наших дітлахів», – прокоментувала подію голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова