На Миколаївщині «батьківщинівці» домоглися зняття з посади скандального депутата

Депутати від ВО «Батьківщина» міста Южноукраїнська (Миколаївська область) ініціювали усунення з посади голови депутатської комісії по управлінню комунальним майном, депутата від БПП Еріка Григоряна.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», ініціативу партійців підтримали інші депутати на засіданні Южноукраїнської міської ради.

У зверненні «батьківщинівців» ішлося про те, що Е. Григорян систематично порушує регламент міської ради, норми етики, дисципліну. Зокрема, протокольно зафіксовано образи, зухвала поведінка, приниження посадових осіб, незадовільне виконання своїх обов’язків.

«Очищення влади має відбуватися на всіх рівнях, від сільської та міської рад до обласної й вище. Наша позиція полягає в тому, що ми виступаємо за усунення тих, хто на керівних посадах негативно впливає на ситуацію в місті. Ми неодноразово піддавали критиці діяльність Григоряна. Нарешті до нас прислухалися депутати й ухвалили розумне рішення», – зазначив депутат Южноукраїнської міськради від ВО «Батьківщина» Сергій Ярошенко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова