«Батьківщина» Прикарпаття опікується проблемами села

Завдяки підтримці фракції «Батьківщина» депутати Івано-Франківської облради виділили півмільйона гривень на розвиток агропромислового комплексу та сільських територій. Ці кошти використають для інвестицій у нові та реконструкцію діючих виробничих потужностей, покращення селекційної роботи, нарощування поголів’я худоби.

Як повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної парторганізації, виїзне засідання облради відбулося з ініціативи керівника фракції «Батьківщина» Петра Книшука на базі потужного сільськогосподарського підприємства «Прут-Генетик», керівниками якого є депутати-«батьківщинівці» Орися та Петро Книшуки.

QB9VU6nqfhw

«Сільське господарство має розвиватися більш швидкими темпами. Адже, щоб краще жити, треба активніше працювати. Вірю, що завдяки цьому засіданню сесії відбудуться зрушення в розвитку сільського господарства на Прикарпатті», – сказав заслужений аграрій України, керівник фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Петро Книшук.

Депутати мали змогу побачити потужний машинно-тракторний парк, побувати на тваринницькій фермі, реконструйованому стадіоні. Гості оглянули в полях вирощувані сільськогосподарські культури, ознайомилися з технологією виробництва продукції тваринництва.

Виїзна сесія Івано-Франківської облради відбулася в Будинку культури села Матеївці. Як розповів перший заступник голови облради Василь Гладій, депутати підтримали ініціативу фракції «Батьківщина» та виділили 500 тисяч гривень на ремонту цього Будинку культури.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова