На Сумщині «батьківщинівці» вимагають від влади соціальної справедливості для людей

З ініціативи Охтирського партосередку ВО «Батьківщина», що на Сумщині, мешканці райцентру підготували звернення до керівництва країни, в якому вимагають знизити тарифи ЖКГ.

Про це повідомляє прес-служба Сумської обласної парторганізації.

Громада Охтирки обурена ситуацією, що склалася в державі через стрімке зростання цін на житлово-комунальні послуги, продукти харчування та ліки. Містяни вимагають від президента України, прем’єр-міністра та депутатів Верховної Ради навести лад у країні, зокрема повернути в державну власність стратегічні об’єкти народного господарства.

Охтирці вважають, що влада повинна скасувати постанови Нацкомісії, які запроваджують завищені тарифи.  На їхню думку також слід  розробити процедуру постачання газу власного видобутку для населення за обґрунтованими цінами.

«Ми переконані, що приватні компанії енергетичного ринку штучно створюють передумови для стрімкого підвищення цін на газ та електроенергію. Вимагаємо від влади вплинути на ситуацію й вилучити корупційну складову з формування тарифів для населення», – йдеться у зверненні.

«Батьківщина» зазначила, що наразі більше тисячі мешканців Охтирщини підписалося під зверненням до керівництва держави.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова