«Батьківщина» пропонує поліції патрулювати столичні пляжі

З ініціативи голови фракції «Батьківщина» в Київраді Володимира Бондаренка очолювана ним Комісія з питань ЖКГ звернулася до Головного управління Національної поліції в Києві з проханням включити у маршрут патрулювання столичні пляжі.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації.

За словами Володимира Бондаренка, київські пляжі стали надзвичайно популярними через відсутність в українців коштів на відпочинок за кордоном і небажання їхати в окупований Крим.

«Найчастішою причиною летальних випадків та хуліганства під час відпочинку на воді є зловживання алкоголем. Упевнений, що присутність поліції позитивно вплине на підтримання громадського порядку», – висловив сподівання очільник фракції «Батьківщина».

Володимир Бондаренко переконаний, що присутність поліцейського на пляжах, де часто орудують крадії, стане на перепоні потенційним злочинам.

«Крадіжки, паління, вживання алкоголю, агресивна поведінка, конфлікти між громадянами – це все сфера відповідальності саме поліцейських, а не співробітників Комунального підприємства «Плесо», зокрема рятувальників. Тож хотілося б, щоб патрулювання пляжів столиці стало буденним явищем», – наголосив «батьківщинівець».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова