Представники Черкащини взяли участь у навчанні сільських голів

Сільські та селищні голови, депутати місцевих рад Черкащини, обрані від політичної партії ВО «Батьківщина», побували на нараді-навчанні, яка відбулася в Пирятині Полтавської області за участю лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації, у навчанні взяли участь сільські й селищні голови та депутати місцевих рад Городищини, Драбівщини, Звенигородщини, Кам’янщини, Чорнобаївщини, Маньківщини, Шполянщини, Монастирищини та Черкаського району. Делегацію від Черкащини очолила заступник голови обласного партосередку ВО «Батьківщина» Олена Шатайло.

13315515_1147496541968159_3552220503487832469_n

Черкащани ознайомилися з досвідом полтавців щодо роботи органів місцевого самоврядування в умовах мізерного фінансування, реалізації проектів співробітництва територіальних громад, залучення іноземних програм та грантів. Разом з експертами учасники заходу обговорили питання децентралізації, бюджетної політики та земельних відносин.

«Представники Черкащини уже не вперше беруть участь у навчаннях, організованих «Батьківщиною». Такі заходи просто необхідні для голів сільських і селищних рад, особливо для тих, хто вперше перебуває на посаді», – сказала Олена Шатайло.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова