Волинські партійці відвідали вихованців дитячої колонії

Депутати фракції «Батьківщина» Ковельської міської ради, що на Волині, зустрілися з підлітками, які через складні життєві обставини опинилися в дитячій виховній колонії. Обранці громади вважають, що саме такі діти потребують особливої уваги й підтримки.

Як повідомляє прес-служба Волинської обласної парторганізації, секретар Ковельської міськради Віра Федосюк, підприємець Василь Дудка, який очолює фракцію «Батьківщина», директор дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича Олена Клімашевська прийшли в колонію із солодкими подарунками та спортивним інвентарем. Разом із ними сюди завітали учасники вокальних і хореографічних колективів, які порадували вихованців колонії гарним концертом.

«Аби ці хлопці адаптувалися до активного життя на волі, їм зараз потрібна увага та спілкування як зі своїми ровесниками, так і з дорослими, котрі добрим словом підкажуть, як не оступитися надалі, обрати цікаву професію, самоствердитися в майбутньому. Тому щороку відвідуємо вихованців Ковельської колонії, щоб вони відчували нашу підтримку», – розповіла голова Ковельської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Віра Федосюк.

Під опікою партійців також перебуває Центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Депутат-«батьківщинівець» Ковельської міськради Юрій Оксенюк подарував вихованцям закладу побутові речі, солодощі та абонементи для відвідання розважального центру.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова