Чернігівська «Батьківщина» відкрила новий сезон «Арт-канікул»

З ініціативи народного депутата України Валерія Дубіля та за сприяння очільника Чернігівської міської парторганізації Юрія Власенка «Батьківщина» відкрила в районі Масанів новий сезон «Арт-канікул 2016» для дітей.

Як повідомляє прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», традиційно аніматори «Арт-канікул» влаштовують цікаві ігри та конкурси для дітлахів.

TGH3lU9YvK0

«На жаль, сьогодні не всі батьки мають можливість відвезти свою дитину на відпочинок до літнього табору. Тому наш партійний осередок  організовує розважальні програми для малят у всіх районах нашого міста. Наші дії спрямовані на розвиток підростаючого покоління. Мені приємно, що на відкриття завітало багато радісної малечі. Отже, свято вдалося!» – сказав голова Чернігівської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Власенко.

Більше 100 маленьких чернігівців завітали на перші в цьому році «Арт-канікули», що традиційно відкриваються вже 5 років поспіль у Міжнародний день захисту дітей. За цей час у Чернігові було влаштовано 200 арт-майданчиків.

Нагадаємо, завершуються «Арт-канікули» щороку грандіозним гала-концертом за участі найталановитіших маленьких учасників арт-майданчиків.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова