«Батьківщина» висуває Ірину Верігіну кандидатом у народні депутати

31 травня партія «Батьківщина» на з’їзді затвердила кандидатів у народні депутати на довиборах у парламент по семи округах. Юлія Тимошенко особисто представила кожного, розповіла, чому саме ця людина повинна представляти «Батьківщину».

VrVS7mIhDNsКандидатом від партії по 114-му округу, що на Луганщині, стала голова Луганської обласної парторганізації Ірина Верігіна.

Юлія Тимошенко охарактеризувала Ірина Верігіну як людину патріотичну та мужню, яка не побоялася очолити Луганську облдержадміністрацію в найскладніший час початку війни на Донбасі, «коли всі повтікали».

«Ірина Верігіна не покинула свій народ, ризикуючи власним життям. Вона не зрадила тоді, і не зрадить зараз», – наголосила лідер «Батьківщини».

Голова партійців Луганщини висловила вдячність за довіру й високо оцінила команду «Батьківщини».

«Я вважаю, що єдина команда, яка не дасть можливості сфальшувати вибори та привести до влади зрадників і крадіїв, – це команда «Батьківщини». І я вірю в нашу команду на Луганщині. Ми обов’язково переможемо», – сказала Ірина Верігіна.

Нагадаємо, проміжні вибори до Верховної Ради відбудуться 17 липня. До складу 114-го виборчого округу входять населені пункти Новопсковського, Марківського, Біловодського, Міловського, Новоайдарського та Станично-Луганського районів Луганської області. Частина цієї території тимчасово окупована, частина – перебуває в небезпечній близькості від лінії зіткнення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова