Київські «батьківщинівці» підтримали фестиваль «Сонячний каштанчик»

Голова Київської міської організації ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко та очільник Святошинського районного осередку партії Дмитро Нікульшин прийняли делегації 10 країн-учасниць Міжнародного благодійного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик» в етнокомплексі «Українське село».

Як повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації, «батьківщинівці» влаштували для дітей екскурсію та урочисту вечерю.

DSC_0347

Фундатор етнографічного комплексу «Українське село» Володимир Бондаренко вже протягом багатьох років опікується фестивалем «Сонячний каштанчик».

«Культурний обмін між державами зміцнює дружбу між народами й слугує справі миру. Ми маємо дбати про те, щоб рідна культура, народна музика та хореографія проростали в юних серцях і ставали основою справжнього патріотизму й любові до Батьківщини», – пояснив очільник партійців Києва.

Голова благодійного фонду «Рідна оселя» Дмитро Нікульшин подякував делегаціям, які прибули на фестиваль.

«Ми вдячні вам за те, що приїхали в такий непростий для України час! Ми відчуваємо вашу підтримку, і не тільки в мистецькому плані!» – наголосив Дмитро Нікульшин.

У фестивалі «Сонячний каштанчик» взяли участь діти з України, Польщі, Румунії, Чехії, Молдови, Грузії, Азербайджану, Вірменії, Південної Кореї, Узбекистану.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова