Луганська «Батьківщина» відзначила День Європи

На Луганщині партійці «Батьківщини» відзначили День Європи флешмобом та мотопробігом.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

«Батьківщинівці» влаштували до Дня Європи флешмоб та поширили через соціальні мережі інформацію про переваги європейського вибору.

«Європа – це принципи, Європа – це виконання правил і законів. Європа – це прозорість і звітність. Звідси високий рівень життя в європейських країнах. Саме задля цього нам варто прагнути побудувати Європу в Україні», – сказала депутат Сватівської міськради від «Батьківщини» Анастасія Туркіна.

Рубежное европа

Голова Рубіжанського партосередку, депутат міськради Олексій Ємець, коментуючи свою участь у флешмобі, зазначив, що українці від Луганщини до Львова єдині в прагненні жити в сильній і конкурентоспроможній, вільній і незалежній державі.

У Марківському районі представники місцевих осередків ВО «Батьківщина» та молодіжного крила партії долучилися до мотопробігу, який організувала місцева спільнота байкерів.

Ден Європи в Україні

«Ми присвятили мотопробіг Дню Європи. Байкери бачать Україну європейською, вільною та незалежною», – наголосила голова Марківського осередку ВО «Батьківщина» Світлана Вольвак.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова