Депутат з Чернігівщини на виставці презентував портрет Надії Савченко

На Чернігівщині голова фракції ВО «Батьківщина» в Прилуцькій районній раді Олег Чучупа надав свої роботи для виставки народних умільців та декоративно-прикладного мистецтва учнів та педагогів навчально-виховних закладів Прилуцького району.

647Як повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації, серед картин художника – портрет кремлівської бранки, народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко.

«Історія пишеться й сьогодні. Надія Савченко стоїть у ряду видатних українців, адже вона – це приклад відданості, патріотизму й мужності. Саме такими були козаки, таким є український дух. Тому в експозиції, серед робіт про козацьку добу, виставлений і портрет Героїні», – розповів Олег Чучупа.

На виставці представлені полотна національно-патріотичного напрямку (олійний живопис), присвячені визвольному руху української нації як в козацькі часи, так і в наші дні.

Олег Чучупа – «вільний» художник. Основні жанри творів – пейзажі, натюрморти, батальний. Улюблена тема – історичні події в Україні періоду козаччини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова