Чернігівська «Батьківщина» продовжує встановлювати дитячі майданчики

У рамках програми «Дитячий майданчик у кожен двір» Чернігівська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» з ініціативи народного депутата Валерія Дубіля та за підтримки благодійного фонду «Європа» встановила в Чернігові на вулиці Ушинського ще один дитячий майданчик.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

10

«Дуже гарний настрій, позитивні емоції, у дітей та дорослих – усмішки. Спочатку ми вручили сертифікат, а тепер приїхали, щоб разом встановити майданчик. Приємно те, що програма «Дитячий майданчик у кожен двір» спонукала й інші політичні сили встановлювати майданчики, а значить – думати про дітей. Тепер і міська рада виділяє на це кошти», – зазначив голова Чернігівської міської парторганізації Юрій Власенко.

Батьки дякували команді Валерія Дубіля за дитячий майданчик, адже тепер їхній малечі не треба йти до сусідніх дворів, щоб погратися.

«Ми щиро вдячні Валерію Дубілю. У нашому будинку багато дітей, практично на всіх поверхах живуть діти. Раніше ми ходили на інші майданчики, або їздили на прогулянку в місто», – сказала мешканка будинку Людмила Мащенко.

Нагадаємо, програма «Дитячий майданчик у кожен двір» була започаткована у 2012 році з ініціативи народного депутата України від «Батьківщини» Валерія Дубіля та за підтримки благодійного фонду «Європа». За цей час на Чернігівщині було встановлено понад 600 нових безпечних дитячих майданчиків.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова