Миколаївські «батьківщинівці» вклонилися пам’яті жертв політичних репресій

Представники Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» взяли участь у заходах зі вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку, до місця, де встановлено пам’ятний знак невинним жертвам, прийшли десятки городян, серед яких – «батьківщинівці».

політ1

За словами першого заступника голови обласної парторганізації Олега Кравця, цей день партійці вважають знаковим: постраждалими від репресій є не лише ті, хто зазнав наслідків сталінського режиму – «батьківщинівці» страждали від кучмівського режиму та від режиму Януковича.

«Складається враження, що постанова 1937-го року «Про антирадянські елементи» написана сьогодні. У ті часи знищили тисячі людей лише за те, що вони по-іншому мислили, інакше поводилися. На жаль, нічого не міняється», – сказав перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку «Батьківщини» Олег Кравець.

За його словами, з часів Кучми та Януковича ще сотні людей перебувають за гратами виключно через свою політичну позицію.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова