Чернігівська «Батьківщина» організувала концерт до Дня жінок-мироносиць

За підтримки Чернігівської «Батьківщини» 15 травня, в День жінок-мироносиць, в обласній філармонії відбувся концерт.

Як повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку, захід пройшов із благословення митрополита Чернігівського й Новгород-Сіверського Амвросія та за підтримки народного депутата від «Батьківщини» Валерія Дубіля.

18
Перед початком концерту «батьківщинівці» усім жінкам подарували квіти, створивши у філармонії справжню атмосферу свята.

«Велике спасибі організаторам. Квіти подарували, ми дуже їм вдячні. Послухали чудовий спів та гарні побажання», – розповіла відвідувачка концерту Ольга Богданова.

Митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій відзначив нагородами багатодітних матерів і наголосив на важливості ролі жінки в сім’ї та суспільстві.

«Жінка в родині може створити домашню церкву й зробити багато добра ближнім», – сказав митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій.

19

Привітав жінок і народний депутат Валерій Дубіль, який побажав їм бути опорою своїм дітям та чоловікам, бути милосердними й нести мир та спокій у цей світ.

«Це дійсно справжній жіночий день. Саме жінки-мироносиці супроводжували Ісуса Христа, саме жінки завжди були поруч із ним і не зрадили його», – сказав Валерій Дубіль.

«Батьківщинівець» побажав жінкам бути тими свічечками, що запалюють інші серця, любов до Бога, любов до ближнього.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова