Миколаївський «батьківщинівець» опікується дітьми з прийомних родин

Депутат Миколаївської облради від «Батьківщини» Сергій Чмир зустрівся з сім’ями, які опікуються дітьми.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації, в дирекції ДП «Агрономія», яку очолює Сергій Чмир, щороку відбуваються такі зустрічі з батьками та дітьми.

1

В Арбузинському районі, що на Миколаївщині, прийомними родинами й будинками сімейного типу опікується депутат обласної ради Сергій Чмир, який матеріально допомагає родинам. Голова профспілки господарства Валентина Науменко відзначила, що «батьківщинівець» робить все, аби дітки росли здоровими й щасливими, ні в чому не відчуваючи потреби.

«Взяти на себе відповідальність за долю дітей, які залишилися без батьківського піклування – це великий подвиг. Такі люди заслуговують на вдячність та пошану. Як представник «Батьківщини», я завжди допомагатиму цим родинам, всіляко підтримуватиму їх», – сказав Сергій Чмир.

Депутат вручив спортивні знаряддя, пазли, набори для дівчаток, м’ячі, торти восьми діткам із будинку сімейного типу Оксани та Віталія Фіщуків, п’яти малюкам Людмили та Василя Куценків, вихованцям прийомних сімей Олега Ісая, Оксани та Ігоря Парубіних, Тетяни Похійльченко, опікунських сімей Наталії Івашківськоі та Олександра Баланова.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова