У Запоріжжі депутат від «Батьківщини» вручив «Оскари» найкращим учням

У школі №100, що в Бородінському мікрорайоні Запоріжжя, за участі депутата-«батьківщинівця» міської ради Віталія Рябцева відбулося відзначення кращих учнів у рамках щорічного конкурсу «Зірковий шлях».

Як повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації «Батьківщини», щорічний урочистий захід, стилізований під вручення «Оскара», зібрав вчителів, учнів та їх батьків. Майбутнє Запоріжжя й усієї країни прийшли привітати депутати міської ради.

IMG_20160512_164421-1024x576

Вихованці закладу змагались у номінаціях: «Зірки навчання»,«Кришталевий черевичок», «Надійна людина», «Чарівний олівець», «Майстер слова», «Проект року» та «Команда року».

Чудові виступи юних талантів не раз зривали оплески залу. Підсумком змагання стало відзначення переможців «золотими» статуетками.

Вручаючи призи, депутат Запорізької міської ради від «Батьківщини» Віталій Рябцев побажав школярам нових звершень та творчого зростання, а також подякував педагогічному колективу за роботу й висловив упевненість, що з такими талантами на Запоріжжя чекає достойне майбутнє.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова