Партійці Київщини допомагають постраждалим від пожежі на нафтобазі під Васильковом

«Батьківщинівці» Васильківщини допомагають постраждалим від пожежі, що зайнялася на території нафтобази 8 червня й триває до теперішнього часу.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами голови Васильківської районної ради «батьківщинівця» Віктора Веремейчика, станом на 16 годину до лікарень у важкому стані відправлено вісім працівників пожежно-рятувальної служби, а ще трьох відшукати не вдалося.

«Я постійно перебуваю в епіцентрі подій, пов’язаних із пожежею. Мешканців сіл, які знаходяться поряд із місцем трагедії, повідомлено про небезпеку. Здійснюється підготовка заходів для евакуації населення, якщо пожежа триватиме й надалі», – сказав він.

Віктор Веремейчик також повідомив, що, за словами очевидців, сьогоднішнього вибуху, який стався о 9:02, можна було б уникнути.

«На території нафтобази вибухнула цистерна з газоліном, а адміністрація комерційної структури цей факт категорично заперечує, – наголосив голова Васильківської райради. –Злочинна безвідповідальність представників нафтобази призвела до загибелі та серйозних травм і опіків працівників рятувальної служби».

Активісти Васильківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» наразі допомагають постраждалим, що госпіталізовані до районної лікарні. «Батьківщинівці» Валерій Середа та Олександр Вовк, які постійно чергують у медичному закладі, кажуть, що постраждалі рятувальники перебувають у важкому стані й потребують допомоги.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова