Партійці Київщини організували дитячі спортивні змагання

Очільник Київської обласної парторганізації «Батьківщини» Костянтин Бондарєв разом із заступником голови Вишгородської міськради Трохимом Івановим, депутатами обласної та районної рад, а також представниками «Батьківщини молодої» організували дитячі спортивні змагання у Вишгороді.

Як повідомляє прес-служба Київського обласного партосередку, на змаганнях були присутні: учасник АТО Геннадій Демінський, очільник Вишгородської райради Ростислав Кириченко, голова благодійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє» Ірина Шугайло, депутат Київської облради Владислав Хахулінта.

Still0512_00010
У змаганнях взяли участь 4 команди – команда Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, районної гімназії «Інтелект», спеціалізованої школи «Сузір’я» та команда Новопетрівської ЗОШ І-ІІ ст. №2. Всі учасники змагань отримали призи й грамоти від Вишгородської міської та районної рад.

Костянтин Бондарєв, виступаючи перед учасниками, побажав усім командам наснаги й перемог.

«Приємно спостерігати, як учасники намагалися вибороти перемогу своїй команді, як впевнено та з легкістю справлялися з поставленим завданням», – поділився враженнями Костянтин Бондарєв.

«Батьківщинівець» висловив сподівання, що найближчим часом відбудеться багато подібних заходів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова