Одеські «батьківщинівці» принесли торт і квіти до російського Генконсульства

Активісти «Батьківщини» принесли до центрального входу Генерального консульства Російської Федерації в Одесі червону троянду і святковий торт, оформлений у патріотичних кольорах.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної партійної організації.

Охоронці консульства РФ намагалися заборонити «батьківщинівцям» провести вітальну акцію. Активісти наголосили, що перебувають на українській землі, де кожен громадянин має право на мирні зібрання та на висловлення власної думки.

06

«Ми прийшли, щоб привітати нашу Надію з днем народження. Не зважаючи на протидію з боку охорони Генконсульства РФ, ми висловили свою підтримку українській героїні, справжньому патріоту», – розповів заступник голови Одеського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Анатолій Александров.

За його словами, імпровізована акція під Генконсульством РФ мала на меті вчергове привернути увагу до політичних в’язнів путінського режиму, заручників хворих амбіцій кремлівського керівника.

«Надіє, ми з тобою, ми чекаємо тебе на українській землі і віримо, що це буде вже найближчим часом», – додав «батьківщинівець» Анатолій Александров. 13147334_1596334350684430_6727155105179894427_o[1]

Партійці Комінтернівського району разом з дітьми та педагогами Кордонської школи взяли участь у флешмобі з нагоди дня народження героїчної української льотчиці. Учні також намалювали листівки із привітаннями та побажаннями – партійці пообіцяли переслати їх Надії.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова