Луганська «Батьківщина» влаштувала флешмоб до дня народження Надії Савченко

Активісти та депутати партії «Батьківщина» на Луганщині влаштували флешмоб у всіх районах і містах вільної від окупації території, привітавши Надію Савченко з днем народження, який вона відзначає сьогодні, 11 травня.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

Руб Сав

«Надія Савченко – це не просто жінка, не просто перший номер «Батьківщини». Це – Надія всієї України. Весь цивілізований світ визнав, що її звинуватили у сфальсифікованому злочині. Проте «путінський» режим продовжує утримувати її в ув’язненні, адже в Росії немає незалежного суду, свободи вибору чи свободи думки. З днем народження, Надіє – наша Надія!», – наголосила один із ініціаторів флешмобу, голова громадської організації «Батьківщина молода» на Луганщині Анастасія Цепляєва.

IMG_7886

Лідер «батьківщинівців» регіону Ірина Верігіна прокоментувала флешмоб, влаштований до дня народження першого номера виборчого списку ВО «Батьківщина».

«Як наші хлопці боронять Україну на передовій в АТО, так Надія Савченко боронить нашу незалежність і самостійність, навіть перебуваючи в полоні. Вона демонструє незламний дух, волю, витримку та віддану любов до своєї Батьківщини. Чекаємо на повернення Надії Савченко в Україну!» – сказала вона.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова