«Батьківщинівці» Луганщини забезпечили мешканців соціальним автобусом

За підтримки «батьківщинівців» Рубіжанської міської парторганізації в Рубіжному 8 травня, в поминальний день організували для людей безкоштовний автобус.

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку, в Рубіжному, що на Луганщині, автобус курсував через все місто до кладовища й у зворотному напрямку впродовж поминальної неділі 8 Травня.

IMG_7793
Кладовище розташоване на виїзді з міста й без власного транспорту туди складно дістатися. Дізнавшись, що ніякого транспорту керівники міста не організовують, партосередок «Батьківщини» вирішив самостійно надати людям безкоштовний автобус.

«Минулої неділі на Пасху ми стали свідками того, що ніхто не забезпечив людям проїзд до кладовища. Тому ми з нашою командою «батьківщинівців» вирішили зробити це самі», – сказав депутат Рубіжанської міськради, очільник міського партосередку Олексій Ємець.

Попит на соціальний автобус був дуже великим. Всі, хто скористався ним, були задоволені та вдячні організаторам рейсу за таку гарну ініціативу й добре ставлення до людей.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова