Чернігівські «батьківщинівці» вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

У День Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні депутати й партійці ВО «Батьківщина» Чернігівщини вшанували пам’ять героїв, які боронили рідні землі від фашистів.

Як повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку, учасники заходу поклали квіти до могил полеглих у сквері ім. Попудренка та до могили Невідомого солдата на Меморіалі Слави.

IMG_6113

«Сьогодні ми прийшли сюди, аби схилити голови перед мільйонами українців, які загинули під час Другої світової. Україна втратила багато своїх синів – близько 4 млн. військових, 5 млн. цивільного населення. Було зруйновано більше 700 міст, знищено 28 тис. сіл. Ми маємо пам’ятати наших героїв та їх подвиг», – сказав голова Чернігівської міської парторганізації «Батьківщини» Юрій Власенко.

Нагадаємо, з ініціативи народного депутата України Валерія Дубіля та благодійного фонду «Європа», у 2007-му році була започаткована соціальна «Програма підтримки ветеранів Другої світової війни». Вже 2-й рік поспіль ветерани Чернігова отримують сертифікати, що дають право придбати безкоштовно ліки на суму 200 грн.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова