Волинські «батьківщинівці» приймали дітей із Донеччини

Близько тридцяти школярів із селища Нікольське Донецької області гостювало на Великдень у Ковелі за запрошенням голови Волинської обласної парторганізації «Батьківщини», мера міста Олега Кіндера.

Як повідомляє прес-служба Волинського обласного партосередку, програма перебування гостей зі Сходу була насиченою. Діти відвідали музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному, познайомилися з історією найдревнішого храму Ковеля – Благовіщенського собору, під час майстер-класу опановували мистецтво розпису великодніх писанок, побували на концерті відомого на Волині танцювального колективу «Барвінок».

????????????????????????????????????

Із делегацією школярів Нікольського зустрівся очільник волинських «батьківщинівців» Олег Кіндер.

«Нещодавно між громадами Ковеля та Нікольського було підписано меморандум про співпрацю. Візит делегації донецьких школярів до нашого міста – це перший крок до налагодження теплих дружніх стосунків, партнерських взаємозв’язків між нашими громадами. Адже діти змогли не лише зустріти величне православне свято в родинах ковельчан, а й на власні очі побачити народні пасхальні традиції та звичаї», – сказав Олег Кіндер.

За словами очільника обласного партосередку, в майбутньому волиняни прийматимуть у себе делегації підприємців, керівників державних структур, творчі колективи. «Батьківщинівець» переконаний, що такі зустрічі зміцнюватимуть зв’язки між Заходом і Сходом, стверджуючи, що Україна – єдина.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова