Чернігівська «Батьківщина» допомогла встановити дитячий майданчик

За підтримки обласної «Батьківщини» та благодійного фонду «Європа» у Мньові, що на Чернігівщині, встановили дитячий майданчик, провели ремонт у місцевій церкві й полагодили колодязь.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку.

13092030_1021505567937839_7344909665053257466_n

«На жаль, сьогодні нинішня влада мало уваги надає селам і селищам, де існує багато проблем. Команда «батьківщинівців» на чолі з Валерієм Дубілем
знає, що турбує людей та всіляко допомагає їм», – сказав очільник Чернігівського районного партосередку «Батьківщини» Ігор Школа.

На відкриття дитячого майданчика з солодкими гостинцями завітав депутат Чернігівської облради від «Батьківщини» Сергій Пащенко.

«Школярі розповіли вірші про нашу рідну Україну й випекли смачний коровай. Я вдячний маленьким патріотам за таку теплу зустріч. Радість дітлахів – це найбільший подарунок для нас», – сказав «батьківщинівець».

Нагадаємо, соціальна програма «Дитячий майданчик у кожен двір» була започаткована в 2012 році з ініціативи народного депутата від «Батьківщини» Валерія Дубіля. Нині на Чернігівщині вже встановлено понад 600 дитячих майданчиків.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова