Представники «Батьківщини» попрощалися з легендарним українським співаком Дмитром Гнатюком

Сьогодні представники «Батьківщини» попрощалися із легендарним українським співаком, золотим баритоном Дмитром Гнатюком.

До Національного театру опери та балету прийшли народний депутат від «Батьківщини» Борис Тарасюк, голова Київської міської парторганізації Володимир Бондаренко, секретар фракції «Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова, інші партійці, щоб схилити голови у скорботі та провести його в останню путь талановиного співака.

IMG_9170

Володимир Бондаренко, зокрема, наголосив, що відома як гімн столиці пісня «Як тебе не любити, Києве мій» найкраще звучить саме у виконанні Дмитра Гнатюка.

«Декілька поколінь українців зростали з піснями «Ясени», «Черемшина», «Два кольори». Так, як співав їх Дмитро Гнатюк, не зможе заспівати ніхто! Пригадуючи ці геніальні композиції, в своїй уяві ми завжди чутимемо його глибокий, проникливий голос», – сказав голова Київської міської парторганізації «Батьківщини».

IMG_9199

Як відомо, Юлія Тимошенко і «Батьківщина» висловили співчуття з приводу смерті Дмитра Гнатюка.

«Дмитро Гнатюк нерозривно пов’язаний з київською Оперою, де 37 років був солістом і ще з 10 років очолював театр на різних посадах. «Потрапити на Гнатюка» було великим щастям для шанувальників оперного вокалу.Так само працювати разом з Дмитром Михайловичем у парламенті було великим щастям і великою наукою…» – сказано у скорботному слові.

Гнатюк 3

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова