Депутат від «Батьківщини» опікується екологічними проблемами Чернігова

Депутат Чернігівської міської ради з фракції ВО «Батьківщина» Григорій Федорець організував інспектування «Смоляного озера», яке утворилося з невідомих причин поблизу м’ясокомбінату.

-GnfbhW23jgЯк повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку, «батьківщинівець» порушив питання «Смоляного озера» минулого тижня, коли до нього звернулися волонтери громадської організації «Вірний друг» і небайдужі чернігівці із проханням втрутитися в ситуацію.

«Я звернувся до екологічної інспекції із запитом, і вже сьогодні ми з комісією, до складу якої увійшли екологи КП АТП №2528 і представники Державної екологічної інспекції в Чернігівській області, виїхали на місце, щоб проінспектувати екологічно небезпечну ділянку. Уже готуємо акт, – розповів Григорій Федорець. – Глибина озера – приблизно 20 см. Нині встановлюємо відповідального за земельну ділянку. Є підозра, що мазут зливають сюди й до сьогодні. Я тримаю на контролі це питання».

Нагадаємо, нещодавно зі «смоляної» пастки рятувальники МНС витягнули собаку, раніше до озера потрапляло ще декілька тварин. За словами волонтерів, «Смоляне озеро» утворилося близько 5 років тому, проте й донині цією проблемою ніхто не займався.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова