Одеська «Батьківщина» привітала бійців та ветеранів АТО з Великоднем

Днями волонтери Одеської «Батьківщини» А. Дубіненко та І. Новосадський повернулися з чергової поїздки в зону АТО.

Як повідомляє прес-служба Одеського міського партосередку, цього разу волонтери відвідали бійців, які стоять на лінії оборони в Станиці Луганській і привітали хлопців з Христовим Воскресінням.

1

«Великдень – це найбільше й найулюбленіше свято українців, на яке ми чекаємо з нетерпінням. Ось уже другий рік поспіль наші хлопці проводять Великодні свята в бліндажах і на блокпостах, ризикуючи життям, захищають наш спокій і мир на Сході. І було б справедливо, щоб на Великдень вони знали, що про них пам’ятають і їх люблять. Ми привезли бійцям, крім адресної допомоги, і Великодні ласощі, щоб наші захисники відчули родинне тепло й затишок, перебуваючи так далеко від рідних домівок», – відзначили активісти Одеської« Батьківщини».

Не залишилися без уваги партійців і ветерани АТО, які проживають в Одесі. В переддень Великодня активісти Одеської «Батьківщини» спільно з ГО «Велике серце» відвідали ветеранів АТО, щоб вручити їм пасхальні подарунки.

«Завдяки таким героям наша армія сильна й мужня. Вони повернулися з війни, що переломила тисячі людських доль, пройшли неймовірні випробування й вижили й тепер вчаться жити заново. Наш обов’язок – пам’ятати й цінувати їх подвиг в ім’я цілісності України», – наголосили «батьківщинівці».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова