Київські партійці на чолі з Володимиром Бондаренком відвідали маму Надії Савченко

Володимир Бондаренко від імені всієї команди Київської міської «Батьківщини» привітав Надію Савченко та її маму з Великоднем.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації.

Напередодні Світлого Христового Воскресіння Володимир Бондаренко разом із колегою-депутатом Київради від «Батьківщини» Сергієм Паладієм, очільниками Дарницького та Деснянського районних партосередків Анатолієм Візіром та Іриною Алексєєнко завітав до матері Надії Савченко Марії Іванівни, вручив привітання, подарував Великодній кошик з пасками, крашанками й писанками, а також малюнки дітей, присвячені героїчній льотчиці.

IMG_8902

«Ми бажаємо Вам міцного здоров’я і якнайшвидшого повернення в рідну Україну! Ви нам дуже потрібні, бо стали прикладом і справжньою НАДІЄЮ на перемогу над підступним ворогом. Ваша незламність і воля надихають воїнів-захисників, волонтерів і всіх патріотів – тих, кому, як і Вам, небайдужа доля Батьківщини! Фактично Ви вже перемогли того карлика, патологічного садиста, який знущається над усім світом! Христос Воскрес! Воскресне й Україна!» – зазначається в листівці.

Загалом Київська «Батьківщина» привітала з Великоднем понад 6 тисяч киян – ветеранів війни, чорнобильців, інвалідів Збройних Сил України, людей з проблемами опорно-рухового апарату, багатодітні сім’ї та представників інших малозахищених верств.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова