Депутат від «Батьківщини» допомагає літнім людям розв’язувати побутові проблеми

Депутат Рівненської міської ради від «Батьківщини» Олександр Нестерук за власні кошти замінив газову колонку у квартирі рівнянки.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до депутата звернулася рівнянка Єва Іванівна з проханням допомогти. Справа в тім, що стара колонка вийшла з ладу, на нову не вистачає коштів, а в переддень свят без гарячої води дуже важко.

«Пані Єва живе в іншому окрузі, проте приходила на прийом саме до мене. Пенсіонерка просила допомогти придбати нову газову колонку замість китайської, яка не підлягає ремонту. Дуже радий, що зміг зарадити її біді й замінити водогрійний пристрій», – розповів Олександр Нестерук.

Депутат зауважив, що з побутовими питаннями дуже часто звертаються саме літні люди, яким не допомагають діти, або хто взагалі залишився один.

Оскільки у депутатів можливості обмежені, Олександр Нестерук вважає за доцільне створити спеціальний фонд чи передбачити в міському бюджеті кошти на забезпечення депутатських повноважень. З такою пропозицією «батьківщинівець» звернеться до міського голови Рівного на найближчій сесії.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова