Партійці Волині привітали з Великоднем поранених бійців

Напередодні великого православного свята керівники Волинської обласної парторганізації Людмила Кирда та Валентин Вітер відвідали учасників АТО, які лікуються у військовому шпиталі.

Як повідомляє прес-служба Волинського обласного партосередку, «батьківщинівці» привезли солодкі пасочки, аби українські захисники відчули радість свята Великодня.

image

Розмова з героями, які заліковують рани, отримані в зоні бойових дій, була по-родинному теплою та щирою.

«Ваша мужність у боротьбі з ворогом вселяє надію, що Україна переможе, відбудеться як незалежна європейська держава. Хочу побажати вам якнайшвидше відновити здоров’я і повернутися до своїх рідних та близьких», – сказав Валентин Вітер.

За словами Людмили Кирди, вона глибоко співчуває матерям, сестрам, дружинам вояків, адже її брат добровольцем зголосився піти на військову службу й перебуває в зоні АТО. Вона побажала бійцям швидкого одужання й гарного настрою у святкові дні.

Головний лікар військового шпиталю Олександр Хоменко подякував «батьківщинівцям» за візит та принесені смаколики й зауважив, що напередодні Воскресіння Господнього ніхто з представників влади не завітав до поранених бійців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова