Ірина Верігіна засудила рішення уряду підвищити ціну на газ для населення

«Батьківщина» вимагатиме негайно припинити знущання над людьми та встановити економічно обґрунтовані тарифи на газ для населення.

Про це заявила голова Луганської обласної партійної організації Ірина Верігіна під час спілкування з журналістами Луганщини.

«Такої цинічної політики по відношенню до українців ми ще не бачили. Уряд змінився та не змінився курс. Гройсман, як і його попередник Яценюк, постійно вводить в оману людей з приводу формування ціни на газ. Замість того, щоб дати українцям дешевий газ українського видобутку, вони нав’язують дорогий імпортний. Це неприпустимо, особливо на тлі зменшення ціни на нафту та газ у світі», – зазначила політик.

Ірина Верігіна також наголосила, що бідних у країні стає дедалі більше, реальна зарплатня значно скоротилася. На Луганщині в особливо тяжкому стані опинилися внутрішні переселенці.

«Люди, вимушено покинувши свої домівки, виїхали на підконтрольну Україні територію. Вони залишилися вірними своїй державі. Проте керівництво країни зараз кидає їх напризволяще. Ціни на оренду житла й без того високі, а зі зростанням тарифів на опалення стануть ще вищими. Люди ледве в змозі прогодувати власні родини, багато хто залишається без постійної роботи», – розповіла голова Луганської обласної парторганізації.

Ірина Верігіна цілком підтримує лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко, яка назвала рішення уряду В.Гройсмана про підвищення ціни на газ для населення злочином проти громадян України.

«Наша політична сила вимагатиме переглянути ухвалене Кабміном рішення. Для цього залучимо всі ресурси. Ми дуже хочемо вірити, що у владі ще є люди, які реально піклуються про народ, а не про власні інтереси», – наголосила «батьківщинівка».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова