Рівненська «Батьківщина» допомагає родинам загиблих воїнів на Донбасі

Депутат Рівненської обласної ради від «Батьківщини» Владислав Сухляк ініціював зустріч з родинами мешканців Здолбунова, у яких рідні загинули під час війни на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

Зустріч відбулася за кавою та смачним тортом. Спілкувалися як про нагальні проблеми родин героїв АТО, так і про загальнодержавні. Вдови скаржилися, що лишилися фактично кинуті владою напризволяще: обіцяних пільг немає, а треба думати ще й про майбутнє дітей.

28.04.2016СухлякАТО

«Втрата близьких завжди болісна. Коли твій тато загинув на війні, захищаючи державу, це болить по-особливому. Тому я вирішив по можливості допомагати дітям загиблих здолбунівчан, зокрема організувавши для них поїздку в рамках «Дитячого проекту літо-2016» до Кельна в Німеччину», – сказав Владислав Сухляк.

За його словами, суттєво сприяли поїздці Фонд «Нова країна» та його голова Ростислав Макух. Завдяки благодійникам уже невдовзі п’ятеро дітей героїв АТО вирушать у двотижневу мандрівку до Німеччини, де їх чекатимуть екскурсії, опера, футбол, аквапарк, зоопарк та інші розваги.

Аби пришвидшити виїзд дітей за кордон, депутат від «Батьківщини» оплатив оформлення для них закордонних паспортів, адже не в усіх батьків була така можливість.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова