Миколаївські депутати від «Батьківщини» взяли участь у бізнес-форумі «Миколаїв-Батумі»

Депутати Миколаївської обласної ради «батьківщинівці» Михайло Соколов, Сергій Чмир та Ігор Івануна зустрілися з делегацією Аджарської Автономної Республіки в ході міжнародного форуму, що відбувся в Миколаєві.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на форумі місцеві депутати обговорили перспективи співпраці з Грузією та розглянули проекти, в яких зацікавлені обидві сторони.

Голова обласного осередку «Батьківщини» Михайло Соколов вважає корисним досвід Аджарії в галузі туризму та транспортного сполучення, адже нині «батьківщинівці» працюють над відновленням роботи Міжнародного аеропорту «Миколаїв».

DSC_0283

«Для мене особисто надто важливим став обмін досвідом з грузинськими колегами з приводу подолання корупції. На жаль, уряд Яценюка, який позиціонував себе як уряд реформ, не тільки не позбавився цього ганебного явища, а навпаки – приростив корупцію в нечуваних масштабах. Працювати бізнесу в умовах тотальних перевірок та вимагань хабарів просто нереально», – зазначив керівник фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській облраді Сергій Чмир.

Під час форуму його учасники провели двосторонні ділові зустрічі, намітили перспективи партнерства в галузях туризму, морегосподарського комплексу, будівництва, сільського господарства.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова