Одеська «Батьківщина» взяла участь у вшануванні жертв Чорнобильської трагедії

26 квітня в Одесі біля Пам’ятного знака чорнобильцям пройшов мітинг-реквієм з нагоди 30-річчя аварії на Чорнобильській АЕС.

За інформацією прес-служби Одеського міського партосередку ВО «Батьківщина», вшанувати пам’ять чорнобильців зібралися ліквідатори аварії на ЧАЕС, місцеві «батьківщинівці», студенти і школярі, керівництво міста.

1 (1)

Голова Одеської міської парторганізації Леонід Шимон разом з активістами поклав квіти до Меморіалу пам’яті та висловив безмежну подяку тим людям, які пожертвували власним здоров’ям в ім’я порятунку інших.

Представники «Батьківщини» також взяли участь в акції «Запали свічку», що відбулася на перехресті вул. Малої Арнаутської та Олександрівського проспекту.

1

«Це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Їхній подвиг навічно залишиться в пам’яті українського народу. Ми дякуємо патріотам, героям і схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у цій боротьбі», – зазначив голова Одеської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Леонід Шимон.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова