Завдяки Владиславу Бухарєву лікарню в Маріуполі приєднали до телемедичної мережі

Впровадження телемедицини в України можливе завдяки патріотам із партії «Батьківщина».

На цьому наголосив в інтерв’ю сумським журналістам завідувач кафедри ортопедії і травматології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, професор Олександр Бур’янов.

Як інформує прес-служба Сумської обласної партійної організації, за сприяння народного депутата від «Батьківщини» Владислава Бухарєва травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги в Маріуполі додали до існуючої телемедичної мережі Збройних Сил України.

Олександр Бур’янов зазначив, що тепер доступ до телемедичної мережі мають сім лікарень, майже всі вони розташовані на Сході країни, де рятують життя військовикам і місцевим жителям.

«Проект впроваджується завдяки патріотам, які щиро турбуються про життя та долю хлопців, що боронять нашу землю. Такі люди є представниками партії «Батьківщина» й народилися на Сумщині. Саме завдяки Владиславу Бухарєву впроваджується телемедицина в Україні», – наголосив професор.

Найголовнішим завданням телемедицини є нівелювання відстані між медичним персоналом та пацієнтами. З допомогою спеціального обладнання та Інтернет-мережі можна миттєво провести медичний консиліум між фахівцями, зокрема й під час проведення оперативних втручань.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова