Закарпатська «Батьківщина» організувала юнацький футбольний турнір

За сприяння «батьківщинівців» Закарпаття днями на стадіоні села Сторожниця Ужгородського району відбувся 11-й дитячий турнір із футболу «Весняна надія».

Як повідомляє прес-служба Закарпатської обласної парторганізації, у турнірі взяли участь 20 команд з Ужгородського району, близько 200 спортсменів, які змагалися в трьох вікових категоріях.

IMG_20160423_150219

За результатами змагань у віковій категорії 2001–2002 р.н. найсильнішою вкотре стала команда с. Сторожниця, срібло та бронзу виборола Велика Добронь (тренер – Ласло Кіш) та вихованці ФСК «Фаворит» с. Шишловці.

У другій віковій категорії 2003–2004 р.н. свій клас підтвердили спортсмени з смт Середнє, які стали володарями кубка. Срібними нагородами відзначили команду ФСК «Фаворит». Третє місце посіла команда з села Невицького.

У третій категорії, де змагалися учасники 2005 р.н., велася найзапекліша боротьба. Бронзові нагороди дісталися команді з с. Кам’яниці. У фінальному матчі спортсмени з Великих Лаз у серії пенальті перемогли команду с. Сторожниця.

За словами віце-президента ФСК «Фаворит», депутата райради від «Батьківщини» Михайла Готра, цьогорічні змагання, як і раніше, відбулися за сприяння депутатів Закарпатської облради Антона Ліврінца та Ужгородської райради Ярослава Пришляка, які взяли участь у нагородженні переможців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова