Голова Кіровоградської «Батьківщини» взяв участь у вшануванні загиблих учасників АТО

Другу річницю відзначив створений на Кіровоградщині 17-й батальйон територіальної оборони, який нині називається окремим мотопіхотним батальйоном у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади.

Військові першої хвилі, більшість із яких – кіровоградські добровольці, пройшли урочистою ходою центром Кіровограда, після чого зібралися біля місця увічнення пам’яті загиблих на Донбасі, щоб вшанувати полеглих побратимів.

Як повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в урочистостях узяв участь лідер «батьківщинівців» краю Олександр Чорноіваненко. Він постійно допомагає бійцям цього батальйону, а в моменти тяжких боїв під Горлівкою, щоб підтримати хлопців, їздив до них на передову.

«Внесок 17-го батальйону в збереження незалежності Української держави – неоціненний, – сказав у короткій промові перед АТОвцями Олександр Чорноіваненко. – Я й надалі робитиму все від мене залежне, щоб вирішити нагальні проблеми бійців, які перебувають на передовій, а також ветеранів неоголошеної війни, котрі повернулися до мирного життя».

Очільник Кіровоградської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» висловив подяку захисникам за патріотизм і відданість та поклав квіти до стели пам’яті загиблим учасникам АТО.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова