Волинські партійці дружно вийшли на екотолоку в містах і селах

У рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» в містах і райцентрах Волині активісти ВО «Батьківщина» ініціювали велике прибирання громадських територій, спортивних споруд, прибережних смуг.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, цьогоріч до акції долучилися партійні й молодіжні осередки Луцька, Ковеля, Рожища, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ківерців, Ратного, Любешова, Горохова, а також сіл і селищ. Ініціативу «батьківщинівців» підтримали небайдужі земляки, старшокласники, які взялися до роботи під гаслом «Волинь – моя Батьківщина».

31rTW3l2IoU

«За попередніми даними, цього дня учасники акції загалом зібрали понад 6 тонн сміття в парках, на стадіонах, у місцях масового відпочинку волинян, – поінформував голова Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кіндер. – На вторинну переробку відправлено близько 2 тонн пластикових та скляних пляшок. Однак, на мою думку, значно важливіше, що дбати про довкілля стає модним серед молодих волинян».

Попрацювати задля громади вийшли депутати-«батьківщинівці» міських та районних рад. Вони вважають, що потрібно особистим прикладом заохочувати людей дбати про чистоту довкілля, наводити лад на вулицях, у скверах та громадських місцях.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова