Чернігівська «Батьківщина» виступила проти корупціонерів у владі

Депутат Чернігівської обласної ради з фракції «Батьківщина» Сергій Пащенко на останній сесії запропонував колегам підтримати звернення до президента України та голови Чернігівської облдержадміністрації щодо звільнення заступника голови Прилуцької райдержадміністрації.

Як повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації, депутати облради підтримали пропозицію «Батьківщини».

DSC05270

Депутат з фракції «Батьківщина» Віта Солорєва наголосила, що людина, яка була «прислужником режиму Януковича», просто не має права обіймати посаду заступника голови Прилуцької РДА.

«На мою думку, людей, які правили корупцією, потрібно відсторонювати від влади, бо їх взагалі не цікавлять проблеми громади, таких людей цікавлять тільки гроші і в органах самоврядування таким не місце. Тому сьогодні фракція «Батьківщина» одностайно проголосувала за звернення до президента України з ініціативою звільнити Володимира Бобошка з посади», – сказала Віта Солорєва.

За її словами, практично одностайне голосування в облраді за це питання свідчить про те, що депутати від різних політичних сил підтримують позицію ВО «Батьківщина» стосовно очищення влади від корупції.

Нагадаємо, нещодавно активісти Прилуцької районної парторганізації ВО «Батьківщина» пікетували місцеву РДА з вимогою звільнити з посади заступника голови Володимира Бобошка.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова