За підтримки «Батьківщини» у Сватовому відновили спортивний майданчик

На Луганщині активісти Сватівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» приєдналася до акції «Let`s do it, Ukraine!». У рамках цього заходу мільйони людей по всій країні влаштовують масові прибирання, намагаючись донести широкому загалу інформацію про наслідки забруднення навколишнього середовища.

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку, лідер «батьківщинівців» на Сватівщині Сергій Потєряхін разом з депутатом міської ради від «Батьківщини» Тетяною Горбачовою, а також місцевими партійцями та волонтерами навели лад на занедбаному спортивному майданчику поблизу проспекту Івана Забурдаєва. Вони прибрали сміття та пофарбували футбольні ворота. На допомогу «батьківщинівцям» прийшли місцеві дітлахи.

P60423-113751

«Ми багато говоримо про необхідність пропаганди здорового способу життя, підтримку спорту, організацію дозвілля для молоді. А в цей час футбольні поля та спортивні майданчики по всій країні заростають травою. Сьогодні ми оновили один з футбольних майданчиків у нашому місті – тепер дітлахам буде де поганяти м’яча замість того, щоб тинятися без діла», – прокоментував подію Сергій Потєряхін.

«Батьківщинівець» додав, що на цьому партійці не зупиняться, бо в Сватовому ще є немало інших місць для дозвілля молоді, які потребують відновлення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова