Миколаївський депутат-«батьківщинівець» виявив факти незаконних дій місцевої влади

Депутат Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» Олександр Бондар піддав критиці діяльність Новобузького міського голови Максима Лагодієнка.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації, депутат з’ясував, що за згодою міського голови й фірми «Софія Граніт» проходять активні роботи з демонтажу очисних споруд, що знаходяться в комунальній власності громади міста Новий Буг.

Олександр Бондар пояснив, що очисні споруди були складовою Новобузької місцевої каналізаційної системи. Від них залишилося 74 бетонні плити, які можна було б продати з аукціону всім бажаючим.

«Натомість міська влада не дотримується законодавства про порядок проведення подібних робіт. Потрібно мати рішення виконавчого комітету чи сесії міської ради, визначити підрядну організацію й вартість послуг із демонтажу, провести аукціон. Нині демонтаж проводиться в режимі цілковитої секретності», – сказав Олександр Бондар.

Якби місцеві жителі володіли інформацією про продаж плит, то могли б придбати їх для своїх потреб і водночас поповнити міський бюджет.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова