«Батьківщина» ініціювала фінансову перевірку лісгоспу на Чернігівщині

На засіданні Чернігівської обласної ради депутат з фракції ВО «Батьківщина» Сергій Пащенко доповів про виявлені порушення на комунальному підприємстві «Козелецьрайагролісгосп» і запропонував провести перевірку, внаслідок якої мають зрости надходження до бюджету області.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Сергій Пащенко розповів, що прикладом неефективного господарювання на підприємстві є вирубка дерев без відповідних документів і придбання легкового автомобіля «Toyota Corolla», використання якого на ґрунтових дорогах лісових масивів не доцільне.

DSC05310

«Під час перевірки на КП «Козелецьрайагролісгосп» нам не надавали документів у повному обсязі. Тож потрібно було витратити на це багато часу. Я запропонував долучити до перевірки фінансову інспекцію, щоб відновити ефективне господарювання на підприємстві й збільшити відрахування до бюджету Чернігівської обласної ради», – прокоментував ситуацію Сергій Пащенко.

Нагадаємо, на минулому засіданні Чернігівська обласна рада своїм рішенням зобов’язала «Козелецьрайагролісгосп» передати автомобіль «Toyota Corolla» на баланс КП «Чернігівоблагроліс» Чернігівської облради, але досі це рішення не виконано.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова