Кіровоградські «батьківщинівці» виступають за справедливий розподіл коштів на розвиток спорту

Депутати Кіровоградської міськради від «Батьківщини» на черговій сесії висловили зауваження до внесеної на розгляд програми розвитку фізичної культури й спорту на 2016 рік.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, «батьківщинівці» не погоджуються з тим, що в документі зазначена лише загальна сума бюджетних коштів без чіткого розподілу між видами спорту та визначення критеріїв, за якими відбуватиметься фінансування.

Депутати міськради від «Батьківщини» наполягли на внесенні коректив до програми, аби запровадити прозорий розрахунок використання коштів на всі види спорту.

«Кіровоградські тренери згодні з таким підходом до розподілу коштів. Про це вони розповіли під час зустрічі, яку я провів з ними для більш глибокого вивчення проблем фінансування фізкультурно-спортивної галузі», – сказав депутат міської ради, «батьківщинівець» Роман Колісниченко.

За його словами, нині триває збір пропозицій про справедливий розподіл коштів між різними видами спорту, підраховуються необхідні суми витрат на підготовку спортсменів, визначаються критерії формульного фінансового розподілу. Всі пропозиції депутати врахують під час затвердження остаточного варіанту програми.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова