На Луганщині депутат від «Батьківщини» допомагає організовувати молодіжні заходи

Депутата Рубіжанської міської ради, що на Луганщині, голову місцевого партосередку ВО «Батьківщина» Олексія Ємця запросили стати членом журі на конкурсі «Українська дівчина і розумна, і красива».

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

«Я давно співпрацюю з міським Центром учнівської молоді як депутат. Намагаюсь підтримувати його, популяризувати їхню діяльність, часто беру участь у заходах та виступаю співорганізатором деяких із них. Цього разу мені надали честь бути суддею. На мою думку, кожна з учасниць конкурсу гідна перемоги», – зазначив Олексій Ємець.

За його словами, конкурс «Українська дівчина і розумна, і красива» є гарною альтернативою стандартним конкурсам краси, адже підкреслює не лише дівочу вроду, а й досконалість української мови, культури та мистецтва.

12985602_1609578622702101_8728039581951913466_n

Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді організовує дивовижне свято дівочої грації другий рік поспіль. Цього разу за перемогу змагалися 11 чарівних дівчат. Усі вони добре підготувалися, продемонструвавши свої костюми та українські віночки, здебільшого виготовлені власноруч.

«Батьківщинівець» Олексій Ємець сподівається, що свято стане традиційним не лише в Рубіжному, а й на всій Луганщині.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова