Миколаївські партійці закликали людей підписати петицію про перевірку діяльності уряду Яценюка

Депутати Миколаївської обласної ради, а також районних та міських рад від ВО «Батьківщина» закликали мешканців області приєднатися до підписання електронної петиції на сайті Президента України з вимогою перевірити діяльність колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Намір підписатися під петицією озвучив на нещодавній прес-конференції голова партійців Миколаївщини Михайло Соколов.

«Хиби прем’єрства Яценюка очевидні. Рівень ВВП знизився за два роки на 2 трильйони гривень, ціни зросли майже на 40%, гривня впала по відношенню до долара утричі. Що сталося з так званим проектом «стіна», з обіцянкою спрямувати на потреби населення дешевий газ власного видобутку, з приростом ВВП, з медичною реформою, з іншими обіцянками? Відповідей немає», – наголосив Михайло Соколов.

«Батьківщинівці» закликали всіх небайдужих громадян долучитися до підписання на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України електронної петиції №22/023004-еп. від 11. 04. 2016 р. «Доручити Національному антикорупційному бюро України перевірку діяльності А. Яценюка на посаді Прем’єр-міністра України».

Представники «Батьківщини» також просять людей підтримати ініціативу однойменної парламентської фракції про створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування корупції в уряді А. Яценюка.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова