На Луганщині «Батьківщина» відзначила День довкілля масовим прибиранням

У День довкілля активісти Марківської «Батьківщини» на чолі з головою партосередку, депутатом райради Світланою Вольвак прибрали одну з найбільш занедбаних ділянок селища.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації, «батьківщинівці» зосередили увагу на території біля районної друкарні, що поросла чагарниками.

13000187_827379087406831_4292089281586841717_n

Депутати районної та селищної рад, члени бюро та активісти «Батьківщини» вирубали хмиз, сухі дерева, прибрали листя й сміття, побілили стовбури дерев.

«Здивувало, що занедбана ділянка розташована майже в центрі селища – між будівлею колишньої прикордонної застави та друкарнею. Сподіваємося, наш приклад мотивує інших мешканців району виходити на прибирання. Мати в центрі селища хащі та смітники зовсім не до лиця марківчанам. Наша земля, прославлена подвигами видатних людей – героїв Другої світової війни та героїв АТО – є нашим надбанням, багатством і гордістю! Тож зробимо нашу територію чистою, привабливою й красивою», – наголосила Світлана Вольвак.

Партійці та депутати всіх рівнів від «Батьківщини» не вперше долучаються до організації та проведення масових прибирань. Щороку активісти Марківського партосередку облагороджували територію криниці Білої. Цього ж разі місце прибирання змінили.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова